Begivenheden har allerede fundet sted.

Vintersolhvervsvandring

Onsdag d. 21. december 2022, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Solrød strand, Østre strandvej
Kristine Stricker Hestbech

Gå mørket i møde på Solrød Strand

Havdrup kirke og præst Kristine Stricker Hestbech inviterer til vintersolhvervsvandring på Solrød Strand onsdag den 21. december kl. 15-17. Vandringen slutter med glögg ved vinterbadehuset og gode juleønsker for deltagerne.

Vintersolhvervsvandringen er åben for alle, der har lyst. Bare duk op på Østre Strandvej ved iskiosken senest kl. 15. Tag godt med tøj på og evt. en termokande med noget varmt til at nyde i klitterne under mørkningen.

Vandringer året rundt er blevet fast praksis i Havdrup kirke, fordi de er med til at give kirken krop. De taler til vores sanser og øger vores modtagelighed, så vi lettere kan forbinde os med både den ydre og den indre natur.