Siden grøn kirke er under konstruktion lige nu

Siden er under konstruktion lige nu

Med frodighed og vegetation, med varme, solrige siddepladser og skyggefulde hjørner under store træer. Vi bevæger os imellem vores døde med sagte skridt og minder i øjnene og i sjælen. Gravene er mange, nogle er gamle, andre er nye. Før i tiden blev alle jordfæstet og det krævede store grave. I dag bliver de fleste kremeret og det kræver kun små urnegrave. Når du går rundt på kirkegården kan du se denne historie. Omkring kirken og i de to små haver ned mod Kirkegade ligger de store, gamle grave. Mod vest ned langs præstegårdshaven ligger urnegravene og fællesgraven. Igennem de sidste 12 år har vi plantet i hundredevis af blomstrende stauder i de tomme, store grave, så vi bevarer den gamle kirkegårdsstruktur. Stauderne er til nydelse for øjet, til gavn for dyre- og insektliv og til afskæring til buketter på alteret i kirken. Hvert år lægger vi hestemøg ud under stauderne som gødning. Så undgår vi at bruge kunstgødning, og får en god jordforbedring med i samme omgang. I år har vi etableret kvashegn i en af haverne. Her lægges alle nedfaldsgrene og kviste og udgør et fint insekt- og pindsvinebo.

Dark Body text - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pretium accumsan ligula ut finibus. Sed ac risus in magna hendrerit bibendum facilisis tempor enim. Nullam porta metus nibh, nec varius ante dapibus vel. Vestibulum ex diam, scelerisque eget consequat nec, cursus sed elit. Nullam id sem non velit volutpat ultrices. Praesent lacinia purus eget hendrerit lobortis. Aliquam molestie sollicitudin rhoncus. In iaculis iaculis augue at pretium.

Høns på kirkegården

Dark Small text - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pretium accumsan ligula ut finibus. Sed ac risus in magna hendrerit bibendum facilisis tempor enim. Nullam porta metus nibh, nec varius ante dapibus vel. Vestibulum ex diam

Grøn kirke

Dark preamble - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pretium accumsan ligula ut finibus. Sed ac risus in magna hendrerit bibendum facilisis tempor enim. Nullam porta metus nibh, nec varius ante dapibus vel.