Gudstjenester

Gudstjenester i kirken holdes som regel kl. 11.00 om søndagen ved en af kirkens præster.

Kom og vær med. Bed en bøn. Syng en salme. Mærk livet og hjertet og dig selv. En times pusterum fra hverdagen og pligterne og karrusellen. I kirken skal du ingenting. Du behøver heller ikke gøre noget eller gøre dig umage for at være noget. Andet end blot at være. Som menneske.

Kirkekaffe

Hver måned er der en gudstjeneste med kaffe bagefter. Her kan du tale med andre om dagens prædiken, en bestemt salme eller blot stå og nyde kirkegårdens mange blomster.
Man kan blive et par minutter eller hænge en time. Nogle kommer lige forbi. Midt i kaffen. Til en snak på vej til en grav. Andre har aldrig været i kirken før. Så får vi hilst. Smilet og udvekslet tanker.
Nogle nyder roen. Andre vil gerne snakke. Det er rart med pausen. Om søndagen. Inden ugen begynder igen.

Under "Gudstjenester" kan du se, hvornår der er kaffe efter gudstjenesten

Gudstjenester i sognehuset

Havdrup Kirke er en lille kirke. Derfor foregår musikgudstjenester og familiegudstjenester i salen i Havdrup Sognehus. Der står flygelet, og gulvet er stort og inviterer til lovprisning med større armbevægelser.

Søndag d. 16. august 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Bente Lybecker

Søndag d. 23. august 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Bente Lybecker