Havdrup Sognehus

Sognehusets adresse:
Havdrup Sognehus, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup
Det er muligt at låne eller leje sognehuset i forbindelse med mindesamvær eller reception ved dåb og bryllup
Mindesamvær kan afholdes i Havdrup Sognehus i forbindelse med begravelse og bisættelse i Havdrup Kirke. Muligheden for mindesamvær i sognehuset tilbydes Havdrup Sogns beboere og/eller hvis afdøde boede i Havdrup.
Hvis man er interesseret, bedes bedemand eller pårørende kontakte sognehusmedarbejder Julie Therkildsen senest 48 timer før mindesamværet.
Julie Therkildsen træffes på tlf. 46 15 09 95 mandag til fredag kl. 9-15 eller på mail: sognehus@havdrupkirke.dk
Prisen afhænger af traktement og deltagerantal.
Mindesamværets varighed: højst 2 timer.

Reception kan afholdes efter dåb eller bryllup i Havdrup Kirke.
Sognehuset bestilles senest 14 dage før arrangementets afholdelse hos sognehusmedarbejder Julie Therkildsen på tlf 46 15 09 95 mandag til fredag kl. 9-15 eller på mail:  sognehus@havdrupkirke.dk
En reception er en kort, uformel sammenkomst efter den kirkelige højtid, hvor gæsterne har mulighed for at hilse på/ lykønske brudeparret eller forældrene og barnet.
Receptionens varighed er højst 6 timer, deri er inkluderet tid til opstilling og oprydning.
Prisen for leje af sognehuset til en reception er 1000 kr., som indbetales på menighedsrådets konto i Nordea nr. 1428-8966312751 senest 14 dage inden arrangementets afholdelse.