Præst Bente Lybecker er i gang med sin anden trospraxisgruppe. Gruppen mødes ca. en gang om måneden fra november 2023 til juni 2024, i alt 7 gange.
Der er plads til min. 4 personer, max. 5 personer.

Bente benytter sin bog "I orkanens øje" som grundbog.

Du er velkommen til at kontakte Bente på hendes mail bly@km.dk, hvis du har spørgsmål.

Tilmelding er fyldt op. Kontakt Bente, hvis du vil på venteliste.

 

Bente skriver sådan om sin trospraxisgruppe:

Ønsker du en håndsrækning til kristen meditation?

Så er dette måske noget for dig!

Trospraxisgruppen er for dig, der gerne vil lære noget om kristen meditation og have en håndsrækning til at få en sådan praxis ind i din dagligdag. 

Vi mødes i Havdrup Sognehus ca. én gang om måneden, i alt 7 gange. Hver gang gennemgås et tema inden for kristen spiritualitet, og hver gang afprøver vi sammen en kristen meditationspraksis. Gruppen ledes af sognepræst Bente Lybecker, som er uddannet inden for ignatiansk åndelig vejledning, og som arbejder meget med kristen spiritualitet og kristen meditation.

Vi bruger grundbogen ”I orkanens øje” (Eksistensen 2020). Du skal medbringe et eksemplar af bogen samt en notesbog til det, som vi skal arbejde med. Og så går vi i gang!

Mellem hver samling tilbydes du en åndelig vejledning à 35 min. Vejledningen foregår i Sognehuset, Bistrupvang 33, Havdrup. Hvis det er mest praktisk for dig, kan vi aftale, at den månedlige samtale foregår på Skype. Samtalens formål er at støtte dig i at finde din helt egen vej inden for den kristne trospraxis og tilbyde dig sparring og hjælp til det, som måtte være en udfordring.

   Trospraxisgruppe 2023-2024

   Åndelige godbidder fra præsterne

   Podcast - Med Bente Lybecker på opdagelse i Enneagrammet